| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Očistec zvaný kojení

Myslím, že kojení a všechno kolem se nedá nikde nastudovat.Každý mimčo je jiný a každá mamča má jiné mléko a jí něco jinýho.My rodili v Podolí a všechno bylo pohodový.Nemůžu si na nic stěžovat.Jediný, co sem si říkala je, že nás chtěj utrápit a to když nás "učili" kojit.Zmáčkli mi prso tak, že sem měla co dělat, abych sestru nekopla a Kačka řvala a mě připadalo, že jí do toho nutěj.Říkala sem si, že to to mimčo musí umět přeci samo, jen jí trochu pomůžu.Jenže...Během prvního měsíce, kdy pro mě bylo kojení dost bolestivé, sem si říkala, že měli asi pravdu, s tim "nacpáním" prsa Kátě až do krku, a během 14ti dnů se to zlepšilo.Kojila sem do 10ti měsíců a už teď je mi líto, že jí nebudu mít jen pro sebe, jako když sme spolu kojily :o))).No nemůžu jí kojit věčně že jo?Každopádně v hodně věcech je dobrý si nechat od sester poradit, ale fakt je ten, že mě taky doktorka tvrdila, že to nestačí vytrávit, když pije každý dvě hodiny,ale já sem jí taky dávala, kdy chtěla a v období laktační krize mi připadalo, že jenom kojim a nejim a nevařim a neuklízim a tak.Takže myslim, že to mimi vám prostě dá vědět, co chce a jen na to přijít a myslim si, že sem vůbec nic neztrtila tím, že sme půlku dne prokojily, spíš naopak.Káťa je v klidu, pořád se usmívá a je to prostě pohodový dítko a já věřím, že je to taky tim, že sem jí neřídila pití podle hodinek.A hlavně, v bříšku si brali taky kdy chtěli, ne? :o)))
Hodně sil všem maminkám.Renda

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.