Heleno, já jsem taky rodila u Apolináře v říjnu 2005 a byla jsem moc spokojená, do porodnice jsem přišla ve 4.00 ráno v sobotu, protože jsem měla celý předešlý den bolesti, v 7.30 jsem šla na porodní sál a v 9.30 se syn narodil, při přípravě jsem byla sama, na porodním sále s přítelem. Přesto, že se měnily směny, všichni byli moc milí. Moje PA se mnou měla svatou trpělivost, protože jsem moc pokyny neposlouchala a to i když jsem rodila podruhé (také po 18 letech), tak jako zkušená rodička jsem se fakt necítila. Povzbuzovala mne, chválila a dodávala síly, přítel mi také pomáhal, tím že mi otíral čelo, kluk byl velký a protože mi odtekla plodová voda šel skoro na sucho ven, ale povedlo se
Dětská sestra byla taky hodná, všichni gratulovali a usmívali se (máme zachyceno na fotkách), při ošetřování byl se synem přítel a pak jsme ho měli cca 1,5 hod u sebe než mne zašili (nástřih jsem neměla, praskla jsem, protože jsem tlačila, kdy neměla). PA se mne na vše přišla zeptat, poté co nám syna odnesli, dostala jsem oběd a pak mne PA doprovodila do sprchy a pak společně s přítelem na pokoj šestinedělí, kde jsem měla zaplacený dvoulůžkový pokoj a opět všichni byli moc hodní, klepali při vstupu na pokoj, se vším poradili - s kojením, přebalením. Takže já jsem byla maximálně spokojená. Už když jsem rodila r. 1987 tak jsem dceru měla u sebe na pokoji, ale chování personálu bylo podobné jako v úvodním článku, teď se nic takového nekonalo a já jsem byla ráda, že jsem si porodnici u Apolináře vybrala.
Předchozí