Taky jsem mela maleho upirka. Do 13 mesicu kojeneho. V te dobe dostal anginu.
Nechtel nic jist ani pit, jen se kojit. A uprete to nemocnemu detatku.
Potom se ale na normalni stravu proste nechtel vratit.
Vedela jsem, ze pokud nechci 10 x denne kojit rocni dite,musime s kojenim prestat a bala jsem se toho jako cert krize.Lec konalo se prekvapeni. Dve prorvane noci a meli jsme to z krku. A ani ty dve noci nebyly nijak hrozne.
Po par dnech odmitani lahvicky ji prijal a az do dneska, kdy jsou mu dva roky,je jeho nejoblibenejsi casti jidelnicku.
Asi v 18 mes. jsme ho neplanovane zbavili dudliku na ktery byl taky dost fixovany. Nedovedla jsem si predstavit, ze by bez nej usnul. Vyuzili jsme navstevy jeho tety, ktera mu milovany dudlik vzala a rekla mu, ze ho snedla. Delala, ze place a ze ji boli bricho. Porad se ptal, co Lucka? Co jeji brisko? Jestli place?(moc dobre jiz v te dobe mluvil)Cela akce ho tak zaujala, ze na dudani zamomnel.
Nekdy se veci zdaji tezsi, nez ve skutecnosti jsou. Neberte si spatne priklady z okoli (kazde dite reaguje jinak na stejne podmety), neplanujte, proste to zkuste HNED a urcite to vyjde. Vzdyt ti nasi drobecci to na nas jen zkouseji. Zkouseji, kam az je pustime....par slzicek a za par dni o nicem nebudou vedet.
Předchozí