Milá Zdeňko, nechci se Vás dotknout, ale rodila jste opravdu U Apolináře??? Já jsem tam rodila začátkem dubna 2005. Přenášela jsem 14 dní a 3 dny mi porod vyvolávali. Takže jsem zažila mnoho porodních asistentek a lékařů, ale to, co Vy popisujete, jsem neviděla. Já jsem s péčí na porodním sále navýsost spokojená a a každému mohu tuto porodnice vřele doporučit. Rodila jsem jako prvorodička a nástřih mi nedělali! Přitom syn byl standartně velký 3,5 kg a 52 cm. Nevím, asi jste měla vážně smůlu, asi byste si měla stěžovat na konkrétní lidi. Zdá se mi škoda pošpinit jméno vyhlášené porodnice kvůli pár špatným lidem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.