Moc Vás zdravím, mám hodně podobné zkušenosti kdy jse rodila pře 16 lety, pak před 14 a 11, to bylo skoro stejné. Teď jsem rodila před 7 týdny a přišlo mi, že jsem někde jinde, nebo že se mi to snad jen zdá v v porovnání s minulými porody. Musím podotknout, že jsme také vyměnili taťku a posledních párlet se marně snažili o miminko, dva roky z toho už intenzivně v Pronatalu a nic. Prognózy velice skeptické. Takže jsem usoudila, že se nebudeme dál trápit a budeme si užívat jeden druhého.Tehdy desetiletá dcera dostala cukrovku, je závislá na inzulínu, takže úplně jiné starosti. Práce mě také hodně zaměstnávala a moc bavila.
Jaké bylo tedy moje překvapení, v tu chvíli i příjemné zděšení, když mi test ukázal dvě čárky!! Dva dny jsem se nemohla vzpamatovat. Manžel se jen chechtal, že si to myslel:-)), ale nic neřekl, aby nedostal vynadáno, že to není možné. Vzpomenu si vždycky na paní doktorku z dětské gynekologie, která mi tehdy v patnácti letech řekla, že jsem nedovyvinutá a že tedy asi děti mít vůbec nebudu :-)Teď mám krásnou malou dcerušku a tři velké šikovné děti a kdyby přibylo ještě jedno mimčo vůbec bych se nezlobila. Takže neztrácejte naději, uvidíte, že i Vám se zadaří, moc držím pěsti Mirka
Předchozí