Článek se mě moc líbí. Nejhorší na tom je že to tak je. Vše se po narozní dítěte změní. Moje manželství když jsme se s manželem vzali tak to se nezměnilo to ba naopak vše bylo hezčí. Lukáška jsme spodili až 3roky po svatbě. Těšili jsme se na mimčo. Manžela nevzrušovalo moje břicho a tak v těhotenství sex nebyl také jsmě se těšili po šestinedělí jenomže když to přislo tak vše bylo úplně jinak. Další co se stalo tak manžel když chtěl přes den tak já zase nechtěla protože jsem měla tolik práce a nejsem uvolněná a naladěná. Večer přijde unavá a je člověk rád že dítě spí a že je ticho a můžu si sednout a dát nohy nahoru. Každopádně nechápu kdo nazval mateřskou dovolenou jako dovolenou. Vím že pořád k sobě hledáme cestu a stále to ještě není úplně ono ale doufám že se to vše správí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.