Mám podobnou zkušenost, některé sestry byly celkem milé, jiné komisní. Ovšem byla tam jedna nejspíš vrchní, která prohlásila, že uděláme kontrolní kojení, posadila nás na novorozeneckém na židli a řekla, že mám kojit 10 minut z jednoho a 10 minut z druhého prsu. Ještě se na mě nevěřícně dívala, když jsem zaúpěla, protože mě po prokojené noci bolely bradavky: "Vás to opravdu bolí?" ptala se. Zaškrtila bych jí. Vilímek po 5 minutách sladce usnul, tak jsem najednou byla vybátá jak ve škole, že mi ta sestra snad vynadá. Hormony pracovaly, zmatek v hlavě... Pak jsem si řekla, ale co, prostě mu to stačí, já se z toho nezblázním. Zvedla obočí, že dobrá a prý až se probudí, ať přijdu znova a budem pokračovat. Po probuzení jsem ho nakojila, ovšem na pokoji, a přinesla zvážit. "No, takhle by to tedy nešlo," odsekla s tím, že jsem ho ani před kojením nepřebalila. Řekla jsem, že nebylo proč, když nečural. A jak by jinak mohl zhubnout za tu hodinu, ptám se? To se snad tolik potí? :-) Bylo to celý trapný a vyčerpávající, tak jsem nakonec odešla o den dřív z porodnice, protože jsem je už nemohla vystát, a hlavně jsem byla totálně nevyspalá. Doma jsem si krásně odpočinula.
Předchozí