Starší dcera dudlík dostala od 2. měsíce - okamžitě se na něm stala závislá. Jednou jsme jeli dokonce do noční lékárny, protože jsem žádný nemohla najít a bez něj usnula jen za vytrvalého houpání a jen na pár minut. Ve 13ti měsících jsme jej "poslali pro další miminko" . I když jsme ji na to týden připravovali, tak se celou noc budila a strašně plakala. Nepomáhalo kojení, houpání, nic. Po obědě od té doby už neusnula ( kromě jízdy v autě). Noční intenzivní pláč jí vydržel cca 4 dny, plakala jako by ji někdo umřel - trhalo mi to srdce, ale couvnout jsem nechtěla. Opravdu v klidu jsme se vyspali asi až po dalším týdnu. A ptát se na něj vydržela určitě ještě měsíc. Přeji hodně štěstí s odnaučováním.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.