| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Očistec zvaný kojení

Kdyz se mi pred dvema lety narodil muj chlapecek,myslela jsem,ze budu tak pul roku urcite kojit.No ale vsechno dopadlo jinak,stezi jsem vydrzela dva mesice,neslo nam to,porad plakal,ja jsem byla nestastna,ubrecena cele dny,ven jsme skoro nechodili,protoze jsem nemohla snest ty pohledy kolem me,proc mi to dite v tom kocarku tak strasne krici?A stejne jsem cele dny hlavne prosedela v kresle s ditetem u prsa,protoze jakmile jsem ho od neho oddelala,zacal krik.Ale kojit se prece musi,jde to kazdemu a v kazdem pripade je to nejlepsi.Chacha,dnes uz se tomu jen smeju.Po porade s detskym lekarem jsme vyzkouseli Nutrilon a co se nestalo.Po par dnech bylo z ukriceneho miminka roztomile miminko a ze me konecne vyspana a vesela maminka s krasnym chlapeckem v kocarku.Kdyz si na to ted vzpomenu,byly pro me prvni dva mesice opravdu strasne,pripadalo,mi,ze jsem spatna matka a moc nerada na to obdobi vzpominam.A myslite si,ze jsem kvuli tomu kratkemu kojeni spatna matka?Sveho chlapecka mam nadevse rada a je nam spolu moc krasne.Je mi zle z tech fanatickych zastancu kojeni,kteri si ani neuvedomi,co to dela s temi,ktere kojit nemuzou.Dobre si pamatuju ,co se mnou delalo,kdyz se houf maminek zacal hlasite podivovat nad tim,jaktoze uz proboha nekojim,kdyz jeste dite nema ani pul roku.Bylo jim jasne,ze kojit proste nechci.Chtela bych rict vsem maminkam,ktere kojit nemohou,nebo to proste nezvladaji jinak nebo treba kojit vubec nechteji,ze je to jen jejich vec a ze pro jejich detatko bude urcite lepsi klidna a hodna maminka,ktera nekoji nez nervozni a uplakana,ale za kazdou cenu kojici.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.