Mila Macesko, uz dlouho jsem na techto strankach necetla tak vyborny clanek. Ackoliv jeho podstata spociva ve vaznosti zdravotniho stavu Tve dcery je psan s takovym humorem, lehkosti a nadsazkou, ze opravdu chvilemi lze jen zavidet. Jiste mas dcerou vyborny vzah. Urcite nic nevzdavejte .. jako mala jsem take trhala Panenkam hlavy, ne kvuli siti (na to jsem byla vzdy leva) ale prece, kdyz ji oblekam saty nepotrebuje hlavu - stejne ji lze nasadit. Nikdy u mne nebyl diagnostikovan autismus. Presto mi spousta veci, pro ostatni velmi snadnych, nejde a naopak spousta veci prekvapive jde. Dnes mam vysokou skolu. Preji hodne stesti do zivota a mnoho pevnych nervu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.