| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Máme doma originál

Maceško,

Moc gratuluji Michalce k narozeninám.
Přeji jí hlavně pochopení okolí,a mnoho sil všech blízkých odpovídat,a chápat!

Jinak já mám něco podobného!jsou mu 4 roky a 3 měs.A co popisuješ mi je důvěrně známo!
Kostky nestavěl.Na animované pohádky se nedíval-zaujala ho poze Populární mechanika pro děti,a to mu byl 1,5 roku.neučila jsem ho barvy,tvary,od 2 let se sám naučil číst písmena,loga bank,aut.... ve 3 letech se sám učil anglicky podle písniček M.Žbirky,kupujeme kostru po kouskách,zná zeměpis.... Nechce se sám oblékat,ani jíst.Hraje si rád se staršími dětmi,a jeho hry nikdy nepřipomínaly hry dětí jeho věku.Od 2,5 let řešíme smrt,a taky si vše pamatuje-kde jsme byli,kde bydlí kamarádky,kdo je komu podobný.
Taky jsem měla pocit,že má autistické sklony-změny ho rozhodí,má své rituály.Trika s Bopřkem stavitelem jsme měli 7 x pro to abych nemusela stále prát./dnes kupuji věci třeba 5x,protože by jiné nenosil-byly by scény/.Od malinka ho fascinovali hodiny-ty už umí poznat sám.Lichotí ženám,tak,že je uvádí do rospaků.
No bylo by toho mnoho. Taky originál!tak chápu!!

Držím Ti Maceško palce!zajžiješ ještě mnoho úsměvných chvil.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.