| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kdo zná dítě nejlépe?

Zdravím všechny zkušené maminky, potřebovala bych radu. Mám 9 měsíčního Ondru a nechce se vůbec přitulit. Od narození neměl rád náruč, odstrkává mě i ostatní, v klidu si ke mě nesedne ani nelehne, jakékoli sevření mu vadí. Natahuje ke mě ručičky jenom, když něco vyžaduje. Nereaguje ani na zavolání, neotočí se ani se na mě nepodívá. Hodně si s ním hrajeme, je neustále mezi lidmi, stále má nějaké aktivity. Moc toho nenaspí a vše jej baví jen chvíli. Hodně se také vzteká. Hrozně mě mrzí, že přicházím o ty krásné chvíle, kdy mě obejme, protože mě má rád. To se nikdy nestalo. Vyhraje si sám, ostatní děti jej zatím nezajímají, a pokud ano tak je plácne nebo zatahá.Má někdo podobné zkušenosti a nějakou radu? Předem moc děkuji.Šárka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.