Podobné věci zažívám při každé návštěvě gynekologie. Jsem těhotná a ze začátku jsem měla tendence se sestry ptát na věci, které se se mnou děly a kterým jsem nerozumněla. Pokaždé mě ale začala urážet před celou čekárnou (dveře do sesterny jsem NIKDY nezažila zavřené), že se moc pozoruju, že moc čtu a že těhotenství není nemoc. Nic jiného jsem od této sestry za celou dobu těhotenství neslyšela. Každá návštěva v tzv. poradně (směšný název) mě stresuje a chodím tam opravdu nerada. Doktor je v pohodě, ale ta sestra by podle mě na takovém místě vůbec neměla být. Když se mi v prvním trimestru udělalo v sesterně špatně, tak mi místo citlivého přístupu akorát řekla, že na mě po čtyřiceti letech praxe vidí, že to dítě vlastně vůbec nechci ! Přitom sama byla u toho, když jsem s lékařem domlouvala umělé oplodnění, protože vysněné miminko stále nepřicházelo...... atd. atd. Dalo by se toho napsat spousta .... jen mě štve jaký majlant platím na zdravotní pojištění a ta péče ! Hrůza !
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.