Nějaký čas mě dost bolelo v podbřišku a to tak, že jsem se skoro nemohla narovnat. Dost často jsem trpěla i výtoky, které byly následně léčeny a protože, jsme plánovali brzy děti, tak jsem nechtěla nic podcenit a zašla jsem na gynekologii, kde mou doktorku zrovna zastupovala jiná. Ta mě ani nevzala do ordinace a jen mezi dveřmi na mě:Co potřebujete?A já na to:"Mám silné bolesti až křeče v podbřišku". A ona na to:"No každého z nás někdy bolí břicho, to kdybych měla běhat s každým píchnutím k doktorovi!"!Tak tohle mi prosím, řekne doktorka na gynekologii.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.