Já se taky mezi dveřmi ordinace dozvěděla od zástupce primáře, že "to mě bolet NEMŮŽE!". Tři dny po operaci na gyn.-por....tak jsem jela jinam a tradá rovnou na sál.
Taky jsem se párkrát "vyléčila" seděním v čekárně. V nemocnici pod kterou spadáme čekáme běžně hodinu až dvě na ošetření (větš. šití-manžel je nadšený cyklista). Došlo to dokonce tak daleko, že při výběru stavebního pozemku upředňostňujeme okolní vesnice, které spadají pod jiné nemocnice.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.