Ale prosím vás, pisatelky příspěvků nikoho nechtěly upozorňovat na SVUJ titul, ale na to že přístup lékařů se dramaticky změní pokud jste / nejste ing, phd a kdovíco ještě.
Kamarádka rodila v Turnovské porodnici, a když jí v poslední fázi doktor přikázal "paní inženýrko tlačte", prý se přes bolest musela skoro smát a pochopitelně tlačit nemohla ..... no já titul nemám, na úplatky taky ne, tak jsem tam nejela (primář si říká o "dary" - pochopitelně předem).
No a pohotovost - např. v Liberci (je to tedy už asi 5 let) jsme byli o víkendu, kdy si při lyžování manžel vyhodil koleno. No vyhodili nás i z pohotovosti, protože měl pojišťovnu Škoda - že máme jet do Boleslavi (v Liberci jsme bydleli). Navíc tam měli orto v prvním patře bez výtahu (zato oční bylo v přízemí). Jak už jste tu psaly o záchvatech dušnosti, jednou se mi to stalo (poprvé - byla jsem pochopitelně vykulená, nevěděla jsem z čeho to je), manžel se už na mě nemohl dívat a vzal mě na pohotovost, a paní doktorka (po čekání cca hodinu v prázdné čekárně) mě sjela pohledem, bez řečí mi píchla injekci do zadku a když jsem se ptala co to bylo, řekla že vitamín C, ale prý bych byla hysterická kdybych nic nedostala .... chápete to?
Předchozí