Bez ohledu na množství práce a ohodnocení tato služba je k dispozici a její kvalita by tomu měla odpovídat.Co se týče dětí jsme opravdový "pohotovostní" typ .Věřte, že nepodstupujeme tyto noční "výlety" s žádnou rozkoší. Arogance se kterou se setkáváme byla již popsána, tak jen perličku, pan primář se dívá našemu dítku do ouška a říká "Tak mám to píchnout nebo ne?" Snažila jsem se to přejít mlčením, ale sestřička na mě " Tak odpovězte panu doktorovi"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.