| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Velikonoční pondělí na pohotovosti

O poplatkach, zmene systemu atd se mluvi uz roky. Bohuzel nikdy k nicemu nedojde. Samotni doktori zmenu asi tezko zaridi. Ja osobne si myslim, ze moc lidi tu zmenu ve skutecnosti ani nechce, ze jim vyhovuje ten stary "dobry" system. Coby pacient jsem mam moznost srovnavat jak ceske tak i jine zdravotnictvi a vim ktere mi vyhovuje. Skoda, ze tuto moznost nema vetsina lidi. Tim nerikam, ze existuje neco jako idealni system, to vubec ne.
K samotnemu pribehu - doktor se choval naprosto neprofesionalne (i kdyz slyseli jsme pouze jednu stranu). Ja bych tedy takove chovani doktora netrpela a rozhodne bych se ozvala. Dokonce si myslim, ze by byla moje povinnost na jeho chovani upozornit jeho nadrizeneho. Jenom tak se muze neco zmenit. Je sice prima mit moznost se pozdeji vypovidat nekde jinde, treba na Rodine, ale co je to platne kdyz ten doktor nikdy nebude na sve nevhodne chovani formalne upozornen, ze jo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.