chtěla bych popsat i mé zkušenosti s pohotovostí a pány doktory a jsou dobré i zlé. Tak teď ty dobré před pěti lety si náš tehdy 2 letý syn rozrazil oční víčko. Byla sobota a tak jsme vyrazili na pohotovost, zde byla velice příjemná paní doktorka malého prohlédla a protože to rána byla v blízkosti oka poslala nás na oční pohotovost do Jihlavy. Zde složil pan doktor Jirka a mohu mu moc poděkovat za jeho přístup nejen že malý přestal brečet ale dokonce se i začal smát protože pan doktor si s ním tak báječně povídal že zapoměl že to bolí s naší pomocí malému víčko zašil a ještě syn dostal velký obrázek že je statečný jak indián ( více takových doktorů) A druhá ovšen ta nepříjemná zkušenost je v noční pohotovosti a je moje byla jsem 5 týdnů těhotná ve večerních hodinách mě začali strašně bolet záda, no záda vlastně to byla ledvinová kolika, opravdu nejsem žádná hysterka a myslím si že vydržím opravdu hodně ale když už se to nedalo vydržet s manžel rozhodl že zajedem na pohotovost. Na pohotovosti byl pan doktor a na neštěstí se zrovna hrál olympijský zápas ČR-Rusko, pan doktor na mě spustil ženská jedna Vás trochu bolí záda a vy hned letíte na na pohotovost to to nemůžete vydržet, kdyžjsem panu doktorovi řekla že si myslím že je ledvinová kolika a že jsem 5 týdnů těhotná , dost hrubým způsobem mě upozornil že sy nemám vymýšlet že jsou to záda a mám se víc hýbat a že my teda něco píchne. Dostala jsem injekci a ještě v čekárně když jsme odjížděli jsme slyšeli jak pan doktor říká vzpomene si když zrovna hrajem hokej. Podotýkám že opravdu když pak šla k mému panu doktorovi tak to byli ledviny a kamínek v nich. Holt jsem si vybrala špatnou dobu možná kdyby jsme neprohrávali tak byl pan doktor usměvaví. Můj názor proto je že je to opavdu v lidech .
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.