Chtěla bych k článku jen dodat, že jsem byla v dětské nemocnici v Brně přesně před 14ti dny, protože můj syn měl po vyzvednutí z jesliček silně zarudlé očičko a v pátek odpoledne již naše dětská lékařka neordinovala. Z evidence nás poslali na oční ambulanci, kde v čekárně nebyla ani noha a my mohli jít hned na řadu. Paní doktorka se na Danýska podívala a řekla: "A s tímto jste přišli na oční???" Vyloženě bylo vidět, že ji obtěžujeme. Napsala nám znechuceně recept a rozloučila se s námi. Marně jsem potom přemýšlela, kam jinam než na oční odd. by se se zarudlým okem mělo jít...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.