S dětskou nemocnicí mám svých zkušeností dost - chirurgii jsem navštívila se starším synem - rozsekl si bradu pár dní před vánoci tak jsem tam jela - doktor se ani nezvedl od počítače, synovi nalepila sestra mašličku - ta mu spadla i s celou náplastí hned před nemocnicí - zpráva od lékaře zněla asi tak že syna celého prohlédl a měl úraz vlasové části hlavy takže chirurgie doufám už nikdy - to se stalo před 2 roky. S mladším synem jsem byla hospitalizovaná na interně a následne na infekčním protože jsme se tam nakazili průjmem. Syn měl 4 měsíce a raději nebudu ´popisovat přístup personálu když 4 měsíčnímu dítěti dá k postýlce lahev aby se napilo - to jsem tam s ním přijela když měl 40 horečky a apaticky ležel a myslela jsem že mu dají kapačky. kojit mi nedovolili a vše ostatní odmítal. Podepsala jsem za 2 dny revers a jela domů. Mladší syn je astmatik tak jsme na pohotovostích pořád je i alergik. Byla jsem v Mladé boleslavi na JIP - přístup celého dětského oddělení si nemůžu vynachválit. Tento týden jsme museli opět k lékaři ale má alergoložka byla nemocná přijal nás kolega perfektní pan doktor který mě ani nenechal čekat když nejsme jeho pacienti, volalal jsem mu byla u něho 2x vždy mě vzal přednostně a ještě mi řekl až půjdu na kontrolu ke své lékařce že se máme stavit že by malého rád viděl. Moc záleží na lidech kteří zrovna slouží. Mám zkušenosti s příjemnými ale i naopak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.