Gratuluji. Já osobně bych to taky brala, ale mě ve stresových a zátěžových siuacích lítá tlak a tak volím jistotu(doktory) Mám dvě zkušenosti ze dvou porodnic. Z porordnice Č.Budějovice velmi špatnou. Nelidský přístup, oslovování pořadovým číslem,místo volného pohybu několik hodin na lůžku a k tomu v únoru otevřené okno a sestra odmítala okno zavřít nebo mi donést deku(odtoho tam přece nejsou). Druhá z Prachatic výborná vše podle potřeb matky lékařka je přítomná jen pro jistotu. Porod si vede matka sama za pomocí sestry a manžela. Filípek musel kleštěma Vojtík šel připrzemě. Kdo v Jižních Čechách uvažuje kam jít rodit tak jedině k panu primáři Říhovi do Prachatic. Tam dostanete vynadáno,že po sestrách nic nechcete. Sestry jsou tam od toho,aby maminkám co nejvíce pomohly i na šestinedělí. Kdo váhá s výběrem porodnice doporučuji www.aperio.cz Tam najdete informace o porodnicích a k tomu i ohlasy. Pradila bych prvorodičky raději do porodnice.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.