Milá paní doktorko,
musím říci, že Váš ton který slyším i přes Vaše slova mi bohatě stačí, že patříte mezi ten "druh" kterým se v ordinacích okamžitě vyhýbám. Každý máme svou profesi a každý víme co se od nás očekává. vy jste tady pro nás nééé my pro Vás vy sloužíte nám ne my Vám. Jste za to placení a myslím si že velmi dobře a zvlášt na dětském oddělení kdy k Vám malý pacienti chodí se strachem v očích a když tam potkají takové semetriky, které si nevidí ani na špičku nosu protože oni jsou něco víc než my "obyčejné matky" , je mi z toho zle. Mluvím ze své zkušenosti, nebo spíše zkušeností. Jsem na takové lidi jako jste vy silně alergická a to říkám na plnou pusu. Díky takovým jako jste vy, kdy si myslíte že jsme jen hysterické matky které mají "JEN" strach o své děti my má dćera skončila v roce v nemocnici s těžkou ujmou na zdraví díky kvalitní péči doktoru, kteří mě považovali za hysterickou matku,protože jsem jim 3 týdny říkala že něco není v pořádku, dále kdy holka měla 14 dní těžký zápal plic , syn který ve dvou letech dostal salmonelu a tři roky díky tak chytrým doktorkám jako jste vy i v 9-ti letech má zdravotní problémy protože Vaše kvalitní péče byla něco víc než intuice matky atd atd .....a jediné co jsem od Vás "milých" doktorek slyšela , že JÁ tomu nerozumím tak at "Vás" poslouchám a nakonec nepřišla ani omluva, jen slova no jo jak jsme to mohli vědět.....jednoduše vnímejte strach matek jejich druhou intuici ONI TĚM DĚTEM ROZUMÍ ONI JE ZNAJÍ VY NE VY S NÁMI MÁTE SPOLUPRACOVAT A NE NÁM NEUSTÁLE PODRÁŽET NOHY A DĚLAT Z NÁS MANIAKY KTEŘÍ NIČEMU NEROZUMÍ.Ne paní doktorko takhle to nechodí jsme jen vystrašeni když musíme navštívit doktora možná i nervozní jak dospělí tak dětský pacienti a vy jste od toho aby jste nám pomohli, protože na to jste skládali přísahu narozdíl od nás...Takže laskavě přestaňte své chyby a chování házet na nás pacienty a zametťe si před svým vlastním prahem a běžte s takovýmto přístupem dělat něco jiného, protože na tohle PROSTĚ NEMÁTE!!!!!A přestaňte nás srovnávat my přísahu neskládali a MY TO V POPISU PRÁCE NEMÁME narozdíl od Vás.......!!!!!!!!!!§
Předchozí