určitě samotný porod neovlivní vše to ani neříkám. Ale je prokázané, že špatný porod nebo problémy v těhotenství způsobují hyperaktivitu. Ikskrát se nás ptali zda bylo těhotenství a porod v pořádku. Těhotenství bylo v pořádku a porod byl kvůli mému snažení až neskutečně rychlý. Já netvrdím, že nuceně rychlé tlačení za to nutně může, ale napadlo mě to... Já si opravdu pamatuji , že jsem vůbec nedýchala jen tlačila a po porodu jsem měla dlouho brnění celého obličeje protože jsem ho měla odkrvený. Ale nic hlavně, že to dobře dopadlo. Dnes už bych jednala jinak
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.