Vážená paní, také jsem rodila a také jsem se dostala do stavu, kdy jsem nebyla schopná přemýšlet a nevnímala své okolí a můj porod nebyl rušen ani oxytocinem, ani zbytečným monitorováním a když mě por.as. kontrolovala, považovala jsem to jako ubezpečení, že je vše v pořádku a můžu v klidu rodit dál. Normální sebevědomé a rozumně uvažující ženy, které si o porodu vše nastudují a vyberou porodnici podle svých požadavků, tohoto stavu umí dosáhnout i v nemocnici a zdravotnický personál je neruší-takové porodnice dnes existují, světe div se!!!
Vaši hrůzu a paniku z nemocnic a zdravotníků jste měla řešit u psychiatra a ne riskovat život nevinného dítěte.
V době, kdy si každý může vybrat porodnici, vzít dulu k porodu apod. je rodit doma záležitost vyšinutých přírodních žen, které to uspokojí a nejsou schopny si připustit, že riskují.
Mimochodem nejen rodička může mít po porodu problém - nastudovala jste kromě porodnictví i pediatrii?
A co byste dělala, kdybyste při porodu omdlela? A jak hormony odstraní pupeční šňůru z krku dítěte? atd. atd.
Vaše dítě přežilo a má obrovské štěstí. Ne ale na matku.
Předchozí