Víš, já jsem na ni šla, protože máma měla třetí dítě postižené tak, že zemřelo asi týden po porodu (deformace podobné Downovi) a já s 2 klukama jsem si tohle nedovedla představit. Dnes jsem už mnohokrát slyšela, jak je tripletest i amnio nespolehlivé, tak v tomto těhotenství na test nepůjdu. I když to ale bylo ošklivé, můj neklid byl tak velký , že pro mě nebylo jiné řešení. Jinak držím palce!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.