Ruzenko,
tak snad za prve - flojdi tu pravomoc maji, takze kontroluji, mas neco proti tomu?
Za druhe - nase draha policie dnes rozdova prehnusny pasovce, jejichz vyroba nebyla jiste levna a kdo tu vyrobu platil, aha?
Za treti - vadi mi, kdyz jsou do akce Pasovec zatahovany deti a rozhodne nesouhlasim, aby se skola spolcila s fizlama, me dite bylo detmi ve tride demokraticky zvoleno a 3 hodiny trdlovalo na silnici, rozdavalo priblby pasovce lidem v autech, zvlast kdyz moje dite vi, ze vyject jinak nez bez sedacky a pripoutani se nesmi.
Za ctvrte - nedavno tu jedna maminka psala, ze kdyz se rodi doma, dite zadnou sedacku na prevoz z porodnice nepotrebuje:-D
Za pate - nepobrala jsem, proc se problematika silenyho dne s Pasovce otevrela u porodu doma
Za seste - chci jen zduraznit, ze JA bych doma nerodila nikdy a uz vubec ne tak, jako autorka tohoto clanku.
Za sedme - Ty by jsi nechala zavrit matky, co nedavaji deti do sedacek - v tomhle jasno tedy nemam:-), kazdopadne vim, kdo je za soucasny stav z urcite casti zodpovedny. Jsou to lidovci, kteri nam zakon o sedackach neodhlasovali uz predavno. Presto mi prijde divne, aby vsichni lidovci sedeli :-D
Za osme - vice o akci zde: http://www.novinky.cz/krimi/84522-policie-cely-den-kontroluje-pasy-a-autosedacky.html
Předchozí