Milá Gábi,
lïdé nejsou líní studovat a hledat informace.Ale ne všechno se dá za 9 měsíců nastudovat. Velmi by mne zajímalo, čeho je autorka Mgr (znám pár inženýrů z VUMLu a zemědělské školy, pracující v oborech, o kterých se rozhodně ve škole neučili ale hlavně že oslňují titulem).Autorka vehementně tvrdí, že nic nehrozilo a měla vše nastudované. HROZILO a NEMÉLA. Lékaři studují 6 let + povinné stáže + leta praxe. To, že si přečetla jedny skripta z ní porodníka neudělá. Stejně jako ze mne by neudělalo strojaře (stavaře) přečtení příručky o stavění mostů. Až by ten most se spoustou lidí spadnul, kamenovali by mne. A tak je to i s porody doma. Upřímně-napsala bys takovou plamennou obhajobu kdyby to dítě zemřelo? Nebo bys napsala jaká je to ...? A diskuze jsou o vyjádření NÁZORU. Jakéhokoliv. Jen ten názor má být racionální a obhajitelný. P.S. mám také titul a jsem zdravotník. Rodila jsem v porodnici, za 2 hodiny bylo po všem, výborný servis a super týden na nadstandartu s malým, jeho tátou a sestřičkami, které přišly - i když mírně neochotně - i ve 2 v noci když se nedařilo kojení.
Předchozí