Hm, nejde mi vložit nový příspěvek, jen odpověď. Mně na závěr porodu v podstatě vnutili oxytocin, že prý jsou stahy slabé na vytlačení miminka. S lidským strachem se pracuje snadno. Mně totiž vůbec nepřišly slabé, ale začala jsem se bát, že by to fakt nešlo. Dodneška mám ale takový pocit, že to bylo zbytečné a že to vlastně chtěli jenom urychlit a hlavně aby pak šla rychle placenta. Z toho, co tady čtu, jsem pochopila, že vlastně ty uměle silné stahy naopak mohly dítěti ublížit :o(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.