Díky, mluvíte mi z duše , jak jsem už psala, nevím, jestli je paní magistra tak zaslepená nebo účelově zkresluje fakta. Mimochodem - gynekologii a porodnictví pro mediky jsem četla komplet - mám (nejen) z toho státnici, ale když jsem otěhotněla, požádala jsem manžela aby ty knihy někam uklidil - protože všechny (!) učebnice popisují skoro jen patologie (které je potřeba umět řešit), fysiologický (= normální) průběh věci je na pár stranách. Pokud někdo v těhotenství podrobně uvedenou literaturu prostudoval a pak se rozhodl k tomu, co autorka článku, tak je buď šílenec a nebo nepochopil...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.