Teda ja mam tiez statnicu z gynekologie, tiez ovladam vsetky komplikacie porodu a len zasnem kde autorka clanku nabrala tu istotu o vyhodach porodu doma. Zijem a pracujem v krajine(Kanada) kde zena kludne ked chce moze rodit doma ,ale tiez je ,,obklopena,, pristrojmi. Prinajmensom malym prenosnym inkubatorom a na pocuvanie oziev plodu a samozrejmnostou je vysoko kvalitna, skusena a skolena porodna asistentka v pocte 2ks. Napriek tomu by som si v zivote nevybrala porod doma, nevidim v tom ziadne vyhody okrem pocitu uzkosti co sa stane ak pridu komplikacie a nestihne dojst odborna pomoc s potrebnym zariadenim vcas. O mesiac ma caka porod, samozrejme v nemocnici a pevne verim ze tam bude dostatok pristrojov ktore by v pripade potreby pomohli zachranit nase dietatko . O svoje hormonalne hladiny sa taktiez neobavam. Nuz co v jednej PC hre o zdravotnictve sa vyskytoval samopitvac, mozno autorka nam nabuduce poskytne mudre rady ohladom domacich sekcii (cisarsky rez) vykonavanych vo vlastnej vani.
Předchozí