Mily Libiku, Jana dala jasne na jevo, ze ve svem oboru neorientuje se vubec. Totiz ma svoje kolegyne ne jen v zahranici ale i v Praze, kteri o porodni dum a porody doma statecne se perou a take hodne pisou o sve snaze. Jestli neco v jakekoliv odborne debate nesnasim, tak to, kdyz odbornik smete ze stolu vymakany pristup protejska aniz by neco o nem vedel a aniz by se pokusil debatovat na urovni. Jana je odbornice, a tohle je hanba.
Jana take sverila boj svoji klientce, jak bojuje sama, ja bych chtela vedet. Ja se jen ptam, vis. A ze pripousti debatu - ojojoj jak blahosklonne:-)))! Kdo by to ocekaval to od takove autority jak PA?!!
A ted to hlavni: Rikas, ze to co se preji je jakysi kulturni implantat? Jojo, trochu mas pravdu, existuje neco jako ceska totalitni mentalita, ktera z pripitomele poslusnosti dela cnost, a hlavni zalibou hleda ve vymysleni, proc neco, co jde jinde u vas nejde. Ale mam velice vazne pochybnosti, jestli psychicke a hormonalni pochody rodici Cesky se az tak moc lisi od tech od Svedky, Nemky ci Holandanky. Tady pise spousta zen, ktere si preje zmenu v porodnictvi. Avsak velice vzacne kladenou otazkou je, jak toho dosahnout. Nech mne s nemi se popovidat vlastne o tom, jo? A uvedom si, ze tvoje vlastenecke zvasty spise budi dojem o zabednennstvi. Ale neboj, znam tolik chytrych a otevrenych cechu, ze mi muj obecny dojem nepokazis.
Předchozí