| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Porod bez dohledu zdravotníků a případné komplikace

Cizinko,

při čtení tvého příspěvku mi zůstává rozum stát a nemohu se ubránit dojmu, že z tebe mluví skrytá zloba a čirý negativismus. Promiň, budu citovat:

„chtela jsem rict, ze tak jako prumerna Ceska rodi jen zeny, kterym na svym diteti a na sobe nezalezi. Totiz jake rozumne bytosti bylo by jedno, jestli doktor bude dost kompetentni ve pripade komplikaci?“

Na jednu stranu by ti nevadilo, že ženy budou rodit doma bez jakékoli pomoci, prosazuješ domácí porody s asistentkou a na druhé straně se navážíš do kompetence českých doktorů? Vždyť v Čechách jsou porodníci spíš překvalifikovaní!!! Mají za sebou náročné medicínské studium a několik atestací, aby vůbec mohli začít v nemocnici pracovat a ve fakultní nemocnici tuplem. Kdo jiný ti pomůže v případě "komplikací"? Nějaká rychlokvaška s porodnickým kurzem? Nedivím se ostatně, že ve statistikách úmrtnosti novorozenců je Česká republika někde na třetím místě v Evropě hned po Švédsku a Finsku!!! Nejen díky porodníkům, ale díky systému, který tak zuřivě kritizuješ. Není to náhodou to, co ti leží v žaludku? Podívej se, jak jsou na tom německy mluvící země (to jen proto, že na mě zase působíš trochu jak zastydlá Němka).

„Moje pocetne kamaradky dostavaji zachvaty smichu, kdyz jim reknu ze behem porodu v CR muze vystridat se smena a kvuli tomu prijdou rodicku otravovat.“

No během mého porodu se vystřídala směna a co jako? Nevím, co myslíš slovem „otravovat“. Přijímaly mě příjemné sestry, v druhé době porodní jsem poznala svou PA (báječná baba) a přišel lékař, kterého jsem sice znala, ale VŠICHNI porodníci a gynekologové, s nimiž jsme se v této porodnici setkala byli velice fajn. Tvoje kamarádky se klidně můžou uchechtat, jestli nemají žádnou lepší zábavu, pro mě je důležité, že jsem odrodila v klidu, v pohodě, bez komplikací naprosto zdravé mimino. Myslím, že máš úplně zkreslené informace.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.