| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Porod bez dohledu zdravotníků a případné komplikace

Lorino, jestli reagujes na to, co jsem psala ja, tak musela jsi take si vsimnout, ze povazuji domaci porod za opravdu bezpecny za jistych podminek, a to rozhodne neni kulminace porodu o samote. Jen vam vsem unika fakt, ze, Dagmar sama nebyla, mirila k ni domluvena PA, a tim padem tato pani udelala vse, co v CR udelat se da.
Nikdo z naturalistek nema tak primitivni predstavy jak to popisujes. Intuitivni pouto je neco jineho nez primocara zavislost. Proc delas ze vseho karikaturu?
Pro mne osobne cteni naturalistickych knizek, vsetne tech ktera uvedla Dagmar a ktera uz byla pristupna byla velice uklidnujici cetbu. Velice povzbuzujici cetba byla take sucha a vedecky vecna prirucka WHO. Opravdu jsem si nebala, a to i presto, ze jsem vedela o moznych zasazich a komplikacech. Vedela jsem take, ze moje prace bude se uvolnit a tranzovat a cinila jsem to pokud mne to bylo doprano. A tato cast byla opravdu nadherny zazitek. Ale vzdelavat se a premyslet musi predevsim odbornici. Otazkou je jak je k tomu prinutit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.