Nenapsala jsem, že něco někdo od tebe schytal nezaslouženě. Tvé argumenty, alespoň většinu, považuji za relevantní. Jen někdy způsob jejich použití nemusí NĚKDO, přesně nespecifikuji, považovat za vhodný. Jinak co se týče těch dvou zdravotnic, porodní asistentky a lékařky, jejich postoj chápu. Je to prostě profesionální deformace. Já mám kamarádku zdravotní sestru, která vzhledem ke svému věku prodělala tolik vyšetření, že by se mohl leckterý důchodce nad hrobem zastydět. Ona se prostě při své práci v nemocnici (tzv.chirurgie - špína, pokud použiji jejich "terminologii") setkává s tolika případy rakoviny apod., že se radši chce ujistit, že ničím takovým netrpí. Stejně jako třeba většina učitelek po nějakém čase začne všechny poučovat i doma, ve svém volném čase. Tím je neomlouvám, jen si dokážu představit, jak to vidí ony. Z příspěvku PA Jany bych si neodvažovala soudit, že je neprofesionální nebo snad polovzdělaná. Spíše jen poznamenaná svým povoláním. Ale opakuji: mně to, jak se vyjadřuješ, nevadí.
Předchozí