ahoj, my máme Cloozer-dvoumístný a tuhle zimu jsem ho právě musela na deset dní používat místo kočárku (ten jsme měli v opravě)-synovi se tam líbilo víc i rychlejš usnul-používala jsem bugikolečko, takže pro něj to asi příjemně drncalo-o proti odpruženému kočáru (akorát babičky nebyli s té extravagance moc nadšené-lidi prostě koukali). Tuhle zimu ho chci využívat i jako tandemový kočár, tak jsem zvědavá-musíme dokoupit ještě to lehátko pro mimčo. Ještě tam jde přidělat velké kolečko-do terénu (to je ale potom monstrum a nedává se tam tak snadno). Jinak nakupovat lze samozřejmě omezeně (ne všude se vejde), ale mám vyzkoušený Kaufland-tam u jedné pokladny (pro kočárky a vozíčkáře) projedu určitě-další jsem nezkoušela. Když jsem nakoupila velký nákup a vyndala syna, tak se vozík převažoval dozádu :-/ Tak snad jsem trochu pomohla-víc zkušeností bude později.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.