Je mi patnáct let a rozštěm rtu mám také (oboustranný)Prodělala jsem sedm operací a ještě dvě mě čekají. Opervána jsem byla doktorem Mrázkem a Výškou, v Brněnské Fakultní nemocnici u svaté Anny. Kdykoli jsem pozorovala miminky, které rozštěp měly, tak jejich děti také. Jaká je vlastně pravděpodobnost, že to dítě bude mít také? Myslela jsem si, že je pravděpodobnost téměř stoprocentní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.