Teď jsem si přečetla ten otřesný příběh. I já mám s Heliosem zkušenosti. Zmíněná primářka Hortíková mě vyšetřovala. Přišla jsem za ní, jeko velmi mladá a vystrašená, s vřídkem na děložním čípku. Naprosto hrubě a netakticky začala řvát na celé kolo, že mám rakovinu. Bavila se spíš se sestrou, se mnou téměř vůbec. Bylo to pro mě hrozné. Jak se později ukázalo, o žádnou rakovinu nešlo. Nyní chodím k dr. Pfeifrovi a jsem maximálně spokojená - vysoce profesionální přístup. Je úplná katastrofa, že Helios vúbec existuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.