Můj táta má na kolo stejný názor-je prostě vandrák tělam i duší a nějaké kolo je pro něj na obtíž-navíc na něm člověk spoustu věcí přehlédne a všude se nedostane-to je pravda. Já si myslím, že nejlepší je to střídat-chodit na vandry-do oblasti se vypravit vlakem a pak to tam celé zvandrovat. A pak mít nějaký cíl-třeba na druhé straně republiky a čas-tak to je nejlepší tam putovat několik dní na kole a pořádně cestu vychutnat. S malými dětmi je to ale složité-nějakou takovou "nezávislou" dovču podniknout-dítě buď nechodí nebo nechodí dlouho a vy musíte nést veškeré vybavení a ještě dítě-to je lepší to všechno naložit na kolo a jet. Mě teda stačil jeden dvoudenní vandr po horách z nechodícím dítětem (téměř ročním)-dítě na břiše v šátku, vzádu bágl a manža bágl ze předu i v zádu (jako matka už si totiž nedovolím vyjít bez stanu pro jistotu sucha, a z kterého mi děcko v noci nikam neuteče-snad)-naštěstí jiný způsob dovolené neznám, tak to šlo :-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.