| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Záchvaty vzteku

musím reagovat na Vaši radu,protože mne nejvíc zaujala a přiznám se,že i vylekala.Máme dvouletou dceru-první! Asi proto je rozmazlená(odemne)a dnes jsem dá se říct její otrok.Chce být jen semnou,sama si nehraje,a pokud jí neni vyhověno,tak má záchvaty vzteku.Zkoušela jsem jí sklidnit slovně,plácnutím,ignorací,ale když pak vidím že nemůže popadnout dech tak už se bojím.Proto Vám věřím,co jste si v tu chvíli museli prožít.Pro nějaké ledové sprchy nejsem a tak jí raději vyhovím (pokud je to možné).Už kvůli sobě,protože se to nedá vydržet a pak mám o ni strach,že se nenadechne.Vím,že asi dělám špatně a jen doufám,že z toho vyroste.Hodně slýchám radu,že kdybychom měli druhé,tak by se vše zmněnilo,ale malá je hodně živá,za celý den si nesedne,přes den už nespí,takže na druhé zatím určitě nepomýšlím.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.