Připadá mi, že autorka článku vidí své 2. těhotenství a jak to vše bude zvládat, jako hrozný problém. Skoro bych ji doporučovala druhé dítě nemít. Vidí v něm zatím jen negativa.Naše první mimi dalo na sebe dlouho čekat, až jsem přes naši velkou sex. snahu měla obavy, zda jsme v pořádku. O to velice nás zaskočilo druhé mimi, které bylo v tu dobu nečekané, ale dvě dětičky jsme plánovali. Jen jsem též měla obavy, jak to zvládnu. Ale můžu říci, že při každodenních starostech a péči o dítě, mi těhotenství strašně rychle uteklo a se zkušenostmi s péčí o první dítě, jsem si to druhé opravdu vyloženě užívala. A myslím, že mít sourozence je jedině výhoda. Možná i mladší prvorozené dítko lépe přijme konkurenta-sourozence než už podstatně starší, které je zvyklé na svůj jedinečný zájem o svou osobu. Jen mě v článku trošku zarazila věta- "co chtějí mít tu hrůzu rychle za sebou"- nevím jakou hrůzu?Já se na obě děti strašně těšila, užívala jsem si to a kdyby bylo dostatek financí i větší byt, nebránila bych se třetímu. Nikdy ale neříkám nikdy :-).
Předchozí