jako vždy napsané trefně a tak i já jsem se rozhodla přidat svou trošku do mlýna.
mám dvy syny mezi nimiž je věkový rozdíl 12. let ( 12,5let, 9. měsíců ). Tento rozdíl nebyl plánovaný prostě příroda to tak chtěla. První syn byl vymodlený zázrak a ještě když mě odváželi z porodního sálu tak jsem "vyhrožovala", že za 3. roky si přijedu pro holčičku. no dopadlo to jinak i když byl syn naprosto pohodové dítě, tak vzhledem k tomu , že je nemocný ( nebudu se rozepisovat toby bylo na dlouho ), tak když měl 2. roky a někdo se mě zeptal kdy bude druhé byla jsem schopná vraždit. Synův stav se upravil a my najednou měli doma školáka a začali jsme pomýšlet na mimi, ale následovaly operace, lázně a už jsme měli dokonce i předběžně domluvené rande ve zkumavce, když se stal zázrak a já měla pozitivní test. Ted si to naprosto užívám a těším se až si pořídíme do třetice vytouženou holčičku.
Pochybnosti budou vždy, ale jen co ten uzlíček budeš mít v náručí tak budeš vědět, že to bylo to nejsprávnější rozhodnutí v životě.
držím ti pěsti.
Předchozí