Bellano,
doporučuji ti otěhotnět co nedříve, protože za pár měsíců se ti tvoje beruška začne trošilinku osamostatňovat a už budeš vidět jaká je to pohoda, když nemusíš celý den lítat v předklonu za ročním batoletem a nebude se ti chtět jít do toho znovu :-)
Plus bylo, že Káta se odstavila sama krátce potom, co jsem otěhotněla - nějak ji to mlíko přestalo chutnat :-)
Říká se, že ideální odstup je do 2 let a nejhorší žárlivost je ve věkovém rozdílu mezi 2- 5 lety. Naše děti jsou v odstupu 1 a 8 měsíců, Káťu jsou celé těhotenství připravovala na miminko, po příchodu z porodnice ji všechno ukazovala vysvětlovala a musím říct, že se žárlivostí jsme opravdu zatím neměli žádný problém. Samozřejmě testuje co takové miminko vydrží, ale po vysvětlení proč tohle nemůže, vysvětluje jiným dětem - "nemůžeš dávat Matějovi tuhle hračku je moc malá", "matěj si může žužlat ruce, protože je miminko, já jsem veliká" apodobné hlášky.
Je to "záhul", ale když vidím, jak na sebe naše děti krásně reagují, tak si říkám stálo to za to :-)
Předchozí