Milá (???) Dášo,tak nevím,má to být oslava "kapitalistického" způsobu života ? Já si totiž nemyslím,že by to všechno,co dělají "na západě" bylo jediné správné a nejlepší - zvlášť pro vztah mámy a jejího malinkého dítěte !Dítě ještě nemám,ale určitě by se mi nelíbilo ho ve 4 měsících nacpat cizí ženské /chůvě ?/ do náruče a odběhnout do práce.... Není to správné,jaký vztah má pak takové dítko k vlastní mamince ? Nehledě na to,že tento systém je vytvořen v zemích,kde návrat ženy do práce je tímto umožněn,není však nutný,vzhledem k příjmům tamnějších tatínků - na rozdíl od tatínků českých ,vydělávají ti "západní" až 10x více,takže jistě může mít mladý pár i slušně našetřeno v době,kdy se miminko narodí a ani pak není pro pracujícího otce problém rodinu uživit.V ČR to tak jednoduché není,jsme chudá země v níž žijí ne zrovna bohatí lidé,proto je u nás mnohem větší nutnost sociálních podpor a dávek,než v zemích s bohatou ekonomikou.No a ,co se týče JÁ CHCI,aby byl ke mně lékař slušný ... to snad není třeba kometovat,nebo máš ráda doktory - hulváty ???? Hodně štěstí a více tolerance k druhým,méně cynismu a hezký den ti přeje Vamp :-)
Předchozí