| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Pojďme s tím něco udělat!

Zprávu o té události v Olomouci sem se dověděla v pondělí kolem poledne, z rádia a bez varování..A musím říct, že mě šokovala (ale koho ne, že?) Jen mám pocit, že tu zprávu předala médiím rodina té ženy (podle rozhovoru s maminkou rodičky na IDNES) a i když mám necelé tři týdny před porodem, nejsem pohoršená, že jsem jí slyšela, nemám pocit, že by měla být nějak učesaná nebo uklizená do zpráv po 22 hodině tak aby lidi neurážela...Proboha, vždyť se stala hrozná věc a já mám naopak pocit, že ti lidé se obrátili na média proto, že jinak by se ta věc nejspíš ututlala. To je bohužel v Čechách běžná praxe...Já být na jejich místě a nevědět jak se k výmluvám lékařů, kteří kryjí jeden druhého, postavit, udělám asi to samé...Přece jde o to zjistit co se stalo a zabránit tomu aby se něco podobného mohlo opakovat a někdy mám bohužel pocit, že všechno zveřejnit je poslední šance... Nás by přece mělo zajímat jak dopadne vyšetřování a jaké následky tahle záležitost bude pro lékaře mít. Nepřijde mi správné strkat hlavu do písku a říkat proč mi to cpou já nechci o tragédiích nic vědět, mě se netýkají, to je jejich problém a jejich utržená hlavička...

Já naopak doufám, že se ten případ dořeší a veřejnost bude informovaná (i když by mě nepřekvapilo, kdyby všechno zase vyšumělo do ztracena), protože podobná událost se může stát kdykoli a komukoli z nás a pak nás nebude zajímat, že je jaksi "neslušné" o takových tragédiích mluvit veřejně a hlavně chtít vědět pravdu...

A pokud má někdo pocit, že ho problémy cizích lidí nemusí zatěžovat, není nic jednodušího, než rádio nebo televizi vyhodit a pouštět si opravdu jenom video..

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.