| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Mít, či nemít (druhé dítě) … to je, oč tu běží

Gabino,

ano, da se predpokladat, ze kdyz diteti jsou 4 roky a tehotna maminka je nahle hospitalizovana, dite muze chodit pres den do skolky a vyzvedava ho otec ditete.

Ale ze sve zkusenosti vim, ze to je jen predpokad :-)

Pri mem druhem tehotenstvi mi syn zacal do skolky chodit, az kdyz mu bylo 4,5 roku. Ve 3 letech mi ho nevzali, i kdyz byl prihlaseny a mel nastoupit. Nevzali ho, nebot mel na spani /i odpoledni/ pliny.
No a tak zacal az dalsi zari, v tech 4,5 letech. Chodil 5 dni. Sesty den dostal rymu a teplotu. Vylecili jsme to, zase chodil ("celych" 8 dni) a dostal horecky, rymu, kasel..nez jsme zjistili, co mu je, byl vice jak tyden pryc, pak teprve prisly vysledky vyteru, nasledovala antibiotika na 10 dnu a pak pediatr rekl, at uz v zadnem pripade do skolky nechodi.
Termin porodu jsem mela 16. listopadu. Druhe dite se narodilo asi o tyden driv, nez jsem mela termin. Teprve do porodnice mi manzel volal, ze synovy kontrolni vytery po ATB jsou OK a ze tedy muzu sve druhe dite prinest bez obav domu :-)
Kdyz jsem byla v porodnici, stridali se v peci o syna manzel s tchyni (nastesti mne z porodnice propustili za 5 dni). Manzel si na to vzal dovolenou.

Mohu jen rict, ze jsem se celych 9 mesicu klepala, KDO by se v pripade me hospitalizace o me starsi dite staral. Resila jsem tehdy i na stare Rodine, ptala jsem se, zda ma otec ditete narok na osetrovacku a na jak dlouho (v pripade nekolikamesicni hospitalizace). Vim, ze mu tehdy holky radily i tydenni skolku. (to jsem jeste nevedela, ze syn bude kolektiv kvuli nemocem tak strasne spatne snaset).

Bala jsem se hospitalizace opravdu dost, nebot v prvnim tehotentstvi jsem hospitalizovana na riziku byla celkem dlouho..nastesti druhe tehotenstvi bylo OK.
No a dal uz jen sama pozitiva:-) Dcera nastesti na zadnou operaci v sestinedeli nemusela (tak, jako syn). No a syn byl se mnou doma cely rok, nez zase zacalo dalsi zari, on sel opet do skolky a bydlel ze zdravotnich duvodu u tchyne (aby nenakazil jeste ani ne rocni mimino). Tentokrat onemocnel vazne rovnou po tech 8mi dnech, nakazil tchyni i tchana no a ja si ho pak vzala domu az po antibiotikach.

Proste jsem jen chtela napsat, ze nekdy ty predpoklady nefunguji :)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.