Milá Jano, moc ti děkuju za to, žes pro mne "vyhmátla", co mi nesedělo na Bellanině článku. Dovolím si tě citovat: "Připadá mi, že autorka článku vidí své 2. těhotenství a jak to vše bude zvládat, jako hrozný problém. Skoro bych ji doporučovala druhé dítě nemít. Vidí v něm zatím jen negativa." Ono to tak možná docela není a je v tom třeba hodně nadsázky, ale mně ten článek připadá taky spíše negativně vyznívající. Ta "hrůza" a "nepříjemnost" tam má spoustu místa. Já mám za sebou 2 potraty, jeden v půlce těhotenství a ani porody nebyly "za dvě hodiny" a děti řvaly a v noci nespaly, ale to všechno přebíjí ta velikááánská radost ze zrození a přítomnosti nového báječného člověka. Takže teď už potřetí... :-) Ještě jednou dík a zdravím!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.