Já jsem měla na prní dítě kočárek Dara z Valašského Meziříčí .Ten byl super vešel se do krátké felicie aby bylo místo na další věci sundali jsme kolečka to šlo snadno. Jinak byl velmi dobře odpružený ,že jsem se v terénu nenadřela .Měl překlápěcí rukojeť to bylo fajn kvůli sluníčku nebo větru a nebo když se chtěl malej koukat ven. Tímto kočárem jsem byla namlsaná ,ale chtěla jsem nějakej lehčí a skladnější tak jsme koupily sporťák ABC . Nebyl špatný ,ale chybělo mi to velmi dobré odpružení u toho předešlého.Už uplynolo 5let od narození prvního dítěte a tedˇ čekám druhé Dara je na půdě a nevím jak přežila ,jestli nespuchřela kola . Tak nevím jesli mám koupit nový líbil semi Bebecar s hlubokou vanou a sportovní sedačkou asi za 13000,-Kč. může se tam také nasadit malou autosedačku . Poradíte mi jestli tak dlouho vydrží nafukovací kola ? A jesli mám raději koupit nový?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.