Nevím, proč bych s dítětem nemohla hrát tenis, to zase nebere hlava mě. To mám sedět doma a stěžovat si, že kynu? Špatně jsem se vyjádřila, lidi se na mě koukají divně nikoliv kvůli tenisu (dokonce jsem se už s jednou kamarádkou domluvila) ale kvůli tomu, proč chci pracovat, když nemusím a můžu se tři roky válet doma. V Čechách na to lidi ještě nejsou zvyklí, že se dá pracovat i s dítětem. Ä vůbec si nemyslím, že bych svou dceru kvůli práci nebo dokonce kvůli tenisu nějak šidila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.