Ano s názorem Jany plně souhlasím - psala jsem něco podobného v sobotu, ale bohužel se mi to něj nepodařilo přidat do diskuse. Já jsem taková, že bych klidně byla doma již pořád a věnovala se dítěti, manželovi, pejskovi a domácnosti, kariéra mi vůbec nic neříká a myslím, že proto nejsem špatná, hloupá nebo nějaká slepice. neodsuzuji ženy, které děti nechtějí a věnují se kariéře, i když to vůbec nechápu. Ale co se mi tedy příčí jsou ženy, které si děti pořídí a pak spěchají do práce, aby jim něco neuteklo. A přitom to nejdůležitější jim uteče. Nechápu, jak někdo může miminko po pár týdnech odložit. Ano jsem někdy unavená, někdy zvýším hlas, ale svou holčičku miluju a vůbec si nedokážu představit, že bych ji odložila do jeslí nebo chůvě. Myslím, že dítě první roky potřebuje maminku a tatínka ! Naše malá je teď již pár měsíců v období, kdy chce být jen s námi, babičky apod. se jí můžou věnovat, ale když bychom zmizeli z dohledu je zle. Samozřejmě nám někdy trochu vadí, že nemůžeme vyrazit do kina, na večeři apod. Ale užili jsme si spoustu věcí, než se Anežka narodila a zase si je užijeme až z tohoto období vyroste. No nebudu se tady moc rozepisovat, ale zkrátka ženy jako je Andrea - nechápu. Proč mají vůbec děti ?
Předchozí